search icon

Top stories

Куков: Честичко ме спрягат за ескорт

Димитър Куков е по-мил с растенията, отколкото с хората.

Димитър Куков се очертава като един от интересните участници в новия четвърти сезон на „Игри на волята: България“.

Ландшафният архитект е капитан на племето на Непобедимите. Макар съотборниците му да загубиха първата важна битка за територия в този сезон, под ръководството на Куков успяха да се спасят от номинационен съвет два пъти.

Междувременно Куков привлича вниманието към себе си в Instagram, а бдителни фенове на шоуто обърнаха внимание на една от снимките в профила на новата риалити звезда. Куков е споделил в профила си фото, на което носи доста палава черна латексова маска, която бихме очаквали да видим на лицето на актьорите от 18+ индустрията. Е, в това няма нищо лошо, срамно или грозно, но сам Куков е написал към фотото си: „Опалянкаа, нали честичко ме спрягат за ескорт."

Кой го спряга и защо за ескорт, това е информация, която знае само Куков, но и не е от значение. Ние знаем, че 32-годишният софиянец си изкарва прехраната със сериозен физически труд. Той не се определя за градинар или просто ландшафтен архитект, а за артист и естет.

Във визитката си Димитър загатна, че може да е малко груб с хората, докато с растенията е нежен и мил, отбелязва vbox7. „Не съм социопат, но ежедневно се срещам с олигофренията, която ни заобикаля. Хората са лишени от всякакъв стил и усет за външен вид. Естет съм, човек трябва да се обича. За да даваш нещо хубаво на хората, ти трябва да се чувстваш добре в кожата си“, споделя още Куков.