search icon

Top stories

Черкезов от „Братя“ се ожени за втори път

В момента върви последния сезон на Братя".

Даниел Ангелов, който в момента гледаме като полицая Черкезов в сериала „Братя“ се ожени за втори път в последния ден на септември.

Той е разведен със съпругата си Мариана от две години. Двойката има две деца- син Симеон и дъщеря Дара.младежът, който вече участва в сериали е осми клас, сестра му е само в трети.Още в началото на годината стана ясно, че Ангелов той е запленен от момиче на име Петя. Тя е от Пловдив и има козметично студио. Красавицата е с 15 години по-млада от актьора

От профилите й в социалните мрежи става ясно, че през януари Петя е празнувала 29-ия си рожден ден. Същия месец звездата от "Братя" навърши 44 години. Петя е завършила медицински колеж в Пловдив, известно време е работила в оптика, а след това се е пренасочила към бизнеса с разкрасяването. Пловдивчанката има сертификат от една от големите световни академии, които обучават специалисти в тази област. От вида й личи, че самата тя също се е възползвала от разкрасителни процедури. От вчера двамата вече са семейство, а венчавката е била в Пловдив, става ясно от поста на актьора.

"Когато срещнеш любовта на живота си в най-красивият град в България", написа Ангелов под снимката с новата булка. веднага последваха честитки, като първи бе колегата от "Братя" Владимир Михайлов.