search icon

Звездите

Емануела заби шамар публично

Емануела обича неудобните въпроси, но този път реагира остро.

Инсценировка ли е случката между фолк звездата и нахална репортерка?

Видео, на което се вижда как Емануела шамаросва репортерка предизвика десетки коментари в социалната мрежа Тик-Ток и се разпространява като мега сеир. До колко обаче случващото се не е инсценировка?

Клипчето показва как прелюбопитна Тик-Токърка задава неудобен въпрос към Емануела, а именно "Малък или голям?". Певицата обаче явно не приема темата за размера на мъжкото достойнство и подканва за "Другия въпрос", но след като питащата продължава да я провокира в тази насока, получава неочакван отговор, а именно звучна плесница. Ситуацията се разиграва в столичен клуб, вероятно преди участие на изпълнителката на "Таралеж".

Въпросното видео обиколи всички социални мрежи и събра хиляди гледания, а коментарите варират от „Заслужава си заради нахалните въпроси“ до предложения към потърпевшата да съди звездата на „Пайнер“. Създателката на съдържание в Тик-Ток Стела Павлова, която го раздава репортерка. Момата обича често да провокира случайни хора, които засича по улиците или заведенията, задавайки им провокативни въпроси с цел да създава сеир в Тик-Ток. След като се опита да въвлече и звездата Емануела в такава ситуация, тя просто не й даде шанс, но пък я направи по-известна отколкото е била с шамаросването.

След като видеото събра достатъчно популярност, Емануела разясни достоверността на ситуацията. „Всичко беше на шега. Режисирахме го, за да стане видеото вайръл. Нямаме никакъв конфликт със Стела, нито ще се съдим“, обясни изпълнителката.