search icon

Любопитно

Джаферович изгони Михаела от племето

Лъчезарната Михаела напусна Игрите с усмивка.

Безстрашните се разделиха с Михаела, която се изправи в елиминационен дуел с Георги от Непобедимите. Той обаче надделя в битката и така Джаферович пожъна успеха на поредния си пъклен план да изгони жена от племето.

До този момент жената на футболиста Ваня Джаферович беше категорична, че няма да номинира жени от племето и се беше прицелила основно към Филип, който номинираше дежурно. Но след като в последните предавания се забеляза толеранса й към един от най-силните играчи този сезон в "Игри на волята", до някъде се очакваше, че Евгения ще обърне филията и така ще се прояви като най-големия стратег в племената.

Изходът от тежката многокомпонентна битка определи кой от тях напуска състезанието завинаги. Въпреки убедителното начало за Михаела и страхотното гребане, тя изостана в останалите елементи по трасето. Георги спечели битката с голяма преднина и прибави още 100 златни гроша към богатството си. “Всеки е дошъл тук, за да стигне до финал. Аз също и да, съжалявам, че си тръгвам от “Игри на волята”, но съм горда с това, че отпадам от много достоен участник. Пожелах си го, получих го и си тръгвам с гордо вдигната глава!” - сподели Михаела след битката, която я изпрати у дома.

Генчо и Гого подкрепиха съотборниците си.

Пред съперника си Георги тя разкри проблемните взаимоотношения в племето на Безстрашните и изяви съжаление, че изоставя най-близкия си човек Ралица. Малко по-рано Гого и Генчо от Непобедимите се противопоставиха в първа битка на съюзниците в опит да извоюват предимство на своите съплеменници. Безстрашните заподозряха стратегия в избора на Михаела, която определи Гого като най-достоен играч в племето, но той не успя да оправдае доверието ѝ. Генчо се открои като по-добър съюзник, което му спечели 30 гроша и предимство за Георги в елиминационния двубой.

Предишната вечер Непобедимите се събраха край огъня на племенния съвет, за да определят кой ще е вторият номиниран играч за седмицата. Служебният имунитет на новите попълнения остави само 4-ма души, за които племето имаше възможност да гласува. Най-много номинации от своите съотборници събра Георги, който отказа предложението на водещата Ралица Паскалева да използва грошовете си за допълнителни гласове. Любовта между Георги и Фейгин пламна по нов, по-силен начин, след като двамата се събраха в племето на Непобедимите.

Георги излезе на Арената със силно желание за победа, за да се върне обратно при състезателката по фигурно пързаляне. Неговото победоносно завръщане искрено зарадва Фейгин и Генчо, които очакваха съплеменника си с нетърпение.