search icon

Съдби

Александра Тюркмен не може да завъди гадже заради баща си

Александра Тюрмен все няма успех в любовта.

Александра Тюркмен, щерката на Филип Найденов – Фатик не може да живее с гадже повече от няколко месеца.

Красавицата има доста мъжки завоевания, но те винаги приключват с раздяла, както стана и този път. Преди година тя уж неволно показа новия си на стори в инстаграм. Иво Николов е не само симпатяга, но и запален сърфист, а заради него Тюрмен решава да се прибере в България.

"Пандемията беше началото да се върна в България. Любовта беше истинската причина да остана. Тя беше от тези изпепеляващи и бурни любови. Беше сложна. Отскоро обаче не сме заедно с човека X", сподели тя в интервю за Нова телевизия, без да назовава името му директно.

Преди българина Александра имаше връзка със заможния французин Албърт Вини, а преди това пробва да живее с Кирил Генчовски. Кирето не е известен и богат, но е планинар, пада си по подводните спортове и купоните. С Генчовски я запознава най-добрата й приятелка Кристина Милева, която имаше връзка с актьора Деян Донков. Любовта между него и Александра пламва бързо и тя често започва да се връща от САЩ, за са се виждат.

Докато…. Не се появи друга приятелка на Алексадра и не й го отмъкна под носа. Наследницата на Фатик веднага си тръгнала за Щатите доста натъжена. Най-известната връзка на Александра Тюркмен бе с Явор Бахаров, която също завърши с провал. Причината все да не среща правилния мъж е фиксацията на Александра в личността на нейния баща

"В моите очи той все още е тати. Той е най-добрият баща, което е далеч от истината. Защото той не беше от бащите, с които учите азбуката или те разхожда в парка. Такова нещо не е имало. Поради загубата съм развила висш фанатизъм спрямо неговата личност. Идеализирам го, да”, призна тя в последното си интервю.

Свързани новини