search icon

Звездите

Емануела би Николета, най-популярна е

Певицата вече има над милион последователи.

Чалга дивата Емануела е най-популярната българка според броя последователи в социалната мрежа.

Преди дни профилът на на певицата събра 1 млн. последователи, далеч повече примерно от 635-те хиляди на Лили Иванова. Емануела стана и едва четвъртият българин с повече от милион последователи в Инстаграм. Преди нея това бяха постигнали само моделката Янита Янчева, която има 2 млн., тенисистът Григор Димитров и кечистът Мирослав Бърняшев. Сочената като инстаграм икона Николета Лозанова има под 900 хиляди последователи.

Янчева от години е сочена като най-успешната българска инфлуенсърка в Instagram. Въпреки че отдавна живее в чужбина, тя често се връща в родината си. А в социалните мрежи я виждаме предимно в образа на фитнес модел и майка. Звездата на нашенката изгрява в "Сървайвър"-Панама, получа втора покана за участие в предаването в Камбоджа, когато разбира, че е болна от рак. Преборва болестта след операция, среща любовта и става майка на дъщеря.

Мирослав Бърняшев, когото всички зад Океана познават под псевдонима Александър Русев, разбива американците в може би най-американския спорт. Пловдивчанинът не само сбъдва американската мечта, ами и я надхвърля. Бивш състезател по академично гребане и силов трибой, той е първият българин в историята на Световната федерация по кеч. Три пъти става шампион на САЩ. През 2014 г. е обявен за най-бързо развиващия се кечист. През 2015-та е номер 8 в класацията на 500-е най-добри кечисти в света. Женен е за красивата си колежка от ринга Лана.

Свързани новини