search icon

Top stories

Пиленцата от Монако свалиха цената

Пиленцата от Монако още са в България.

Никога не е късно човек да стане за смях, а за Пиленцата от Монако това си е направо всекидневие.

След множеството гафове от това лято дойде кулминацията (засега), която е обявата им за продажба на семейния автомобил. Става въпрос за кола, която, ако беше дете, щеше да е 9 клас. Возилото е произведено през далечната 2006 г., но това не попречи на пишман баровците да ѝ поискат 22 хил. лв. Нещо повече - те обявиха и търг, с който се надяваха да приберат и нещо отгоре.

Да, но българинът не е глупав и добре знае, че реалната цена на тази кола и на по-малко километра, е около два пъти по-ниска. Затова и интересът е мижав, както стана модерно да се казва. След неуспешните търгове Пиленцата от Монако се принудиха да намалят цената на трошката с 2 хил. лв., като искат да им се обаждат само сериозни купувачи с още по-сериозен интерес.

Вече обявата на клетия автомобил е обогатена с цели 17 снимки, които доказват колко запазен е той. Както се казва, немската баба, чиято собственост е била, е плакала, докато я продава. Иначе Пиленцата от Монако ще прекарат коледните празници в Монте Карло. Те все още са в България и околностите на Пловдив, като vbox 7 не знае дали причината за дългият им престой е продажбата на колата или пък нещо друго.

Свързани новини