search icon

Top stories

Нора Шопова роди Вихрен

Нора Шопова е на седмото небе от щастие.

Първата българка, украсила корица на най-популярното списание за мода в света - Vogue, Нора Шопова стана майка на момченце, което кръсти Вихрен.

Щастливата новина сподели самата тя в социалните мрежи. В профила си тя качи снимка от последните дни на бременността си и написа "Вихрен проплака днес, 30.11.22 Любов е. Щастие е.“

Красавицата получи безброй поздравления от последователите си в мрежата, което видимо я направи още по-щастлива. "Не съм се чувствала по-пълноценна и щастлива никога до момента. След стотиците, да не кажа хиляди пожелания, които неспирно валят и орисват в здраве, любов и радост Вихи, искам да ви кажа едно огромно ‘Благодаря’! Невъзможно ми е да отговоря на всеки по отделно, но много, много ме докосва всяка една ваша дума! Хубави почивни дни и топли поздрави от нашето семейство!", написа Нора.

Бебето е кръстено на себе си, каза моделката дни преди да роди. Тя разказа, че дълго са мислили за име, тъй като е била подготвена с мъжко, но все пак са намерили най- подходящото за сина си.

Шопова призна, че любимото нещо с половинката й е да покоряват нови и нови върхове и няма търпение да го направи с бебето. Семейство Таткото е Траян Косев. Двамата с Нора сключиха брак през август 2021 г., Но са заедно от 8 години. “Това беше най- реалното и очаквано нещо, което трябваше да се случи между нас“, разказа пред „Телеграф“ моделката и тв водеща.

„Дори аз не разбрах как приятелството премина в голяма любов и здрава връзка и сме заедно във всичко“, сподели още тя. Нора Шопова, разказа, че това е най- дългоочакваният момент в живота и смята да му се отдаде напълно. „Мисля да се възползвам от майчинството, все пак българската държава е определила доста добър период за това, така че няма да бързам да се връщам на работа“, каза още тя.