search icon

Top stories

Щерката на Фатик замяза на Бела Хадид

Александра Тюркмен си спомня всичко от убийството на Фатик.

Александра още не може да преживее убийството на баща си.

Александра Тюркмен не е известна с много неща, ако изключим това, че е дъщеря на покойния Филип Найденов - Фатик, известен като "царя на контрабандата", който беше разстрелян показно. Ако изключим тази важна подробност, Александра е една от популярните инфлуенсърки в Instagram, където споделя за живота си между София и Ню Йорк. Освен това е дизайнер на дрехи, което не е никак малко.

Александра наскоро разкри душата си в интервю пред Мон Дьо, пред когото сподели, че все още носи белезите и раните от преждевременната смърт на баща си.

Тюркмен си спомня всичко от деня на убийството на Фатик. "Навън валеше. Аз изпаднах в една много тежа истерия, даваха ми валериан. Спомнях си как се прибирах вкъщи, имаше вестници с първа страница: "Най-малко 30 куршума в тялото на Фатик", разказа още тя, цитира Телеграф.

За баща си тя сподели, че го идеализира и го и поставила на пиадестал, а интервюто отприщи небивал интерес към личността на Александра. Брюнетката и преди това е давала интервюта, но тазгодишното провокира двоен интерес. Една от причините мацката да е на 10 място в тазгодишните търсения на българите в Google. Сред Путин, Ален Делон, Диана Габровска, Кирил Петков и други, попада името на Александра, която се изфука с постижението си.

В социалните мрежи Тюркмен е зарината от лични съобщения, свалки и комплименти. Наскоро дори потребители сравниха дъщерята на Фатик със супер модела Бела Хадид. Повод бе снимка от стори, което Александра качи в Instagram и ако трябва да сме честни... има нещо вярно в сравнението.

Иначе богатата наследница за момента се е установила по-трайно у нас, а това е благодарение на пандемията. Пандемията беше началото да се върна в България. Любовта беше истинската причина да остана. Тя беше от тези изпепеляващи и бурни любови. Беше сложна. Отскоро обаче не сме заедно с човека X", сподели тя в интервюто си, от което става ясно, че вероятно в момента е или сама, или с напълно нов мъж до себе си.