search icon

Top stories

Доведената щерка на Орхан Мурад: Той изневеряваше на майка, тя разви зависимост

Орхан Мурад има нова съпруга.

Отношенията между Орхан Мурад, дъщеря му Сузанита, бившата му жена, сегашната съпруга и доведената дъщеря се превръщат в истинска турска сапунка.

След като певецът обясни, че не поддържа връзка с щерка си, която стана майка, защото тя не желае, проговори нейната сестра. Става дума за дъщерята на бившата на Мурад Шенай от предишна връзка, която се пада доведена дъщеря на Орхан и е полусестра на Сузанита. Александра дълго се пазеше от медиите, но провокирана от думите на бившия си доведен баща призна шокиращи семейни тайни.

„Дълго време си мълчах, не коментирах, докато отношенията на семейството ми ставаха все по-публични, а аз се молех и мечтаех да съм от най-възможно безизвестно семейство, все пак не можем да избягаме от семейството си. Дойде ми в повече.", обяснява тя.

И потвърждава думите на Орхан Мурад пред сценаристите на Слави Трифонов, че нейната майка е зависима, но обяснява, че и певецът не оставал по-назад в греховете и кръшкал на поразия. "Това, което наистина ме заболя, е че той извади на показ една семейна рана. Зависимостта на майка ми. И никой няма право да влиза толкова дълбоко в личния живот на хората".

Доведената щерка на Мурад разказва, че той изневерявал на Шенай, докато тя гледала Сузи като малка и когато се възстановявала след сериозен здравословен проблем". Александра признава още, че е наричала Орхан татко и днес той й липсва. "Сестра ми проговори", радва се Сузанита, която обещава и тя да се включи.

Свързани новини