search icon

Звездите

Преслава с три операции на носа

Певицата го докарва на лошо копие на Майкъл Джексън.

Носът на Преслава води самостоятелен начин на живот от почти три години.

Фолк дивата се окепази, като си кръцна обонятелния орган. Най-оборотната изпълнителка на Митко Пайнера се подложи на пластична операция през пролетта на 2019 година. Добричлийката мислеше да не си признава за интервенцията, но разликата във външността й беше фрапираща и нямаше как да скрие, че е лягала под ножа. Преслава си признава, че се е оперирала само веднъж, но близки до фолк дивата подшушнаха пред "Уикенд", че изпълнителката има цели 3 корекции на обонятелния си орган.

Първата интервенция е била през пролетта на 2019г. на следващата година най-оборотната фолк дивата повторила операцията, но пак не се харесала и решила още да си смали носа, като последната й корекция се е състояла през 2021 година. Така бавно, но славно добричлийката се превърна в лошо копие на Майкъл Джексън, но самата тя най-после е удовлетворена от резултата. „Носът й е прекалено скъсен. Получило се е така, че като я видиш и да кажеш – този нос е правен. Естествените малки нослета си личат, а нейният стои като присаден на лицето й“, коментира специалисти пред изданието.

Преслава имаше ясно изразени черти на лицето – високи скули и по-остро носле, и именно те я отличаваха от останалите й колежки, но изпълнителката реши драстично да промени външния си вид и да се обезобрази. Феновете на чалгаджийката никак не харесват залитането й по корекциите и загубата на индивидуалността й. Припомняме, че фолк певицата пръсна космическата сума от 66 хиляди лева, за да постави върху зъбите си циркониеви коронки. Добричлийката винаги е отбелязвала, че не може да се лиши от едно от най-ценните си оръжия – усмивката, която според феновете вече е стряскаща на фона на носа й.

Свързани новини