search icon

Top stories

Ето как празнуват ЧРД Златка, Мария и Цънцарова

Златка Райкова получи дълго обяснение в любов.

Куп известни българки празнуват рожден ден на днешния петък, 13 януари.

Златка Райкова чукна 37 години и отново ухапа бившия си Благой Георгиев, може би подразнена от оплакванията му, че след раздялата била изхвърлила два негови гоблена с библейска тематика. Плеймейтката се обясни публично на новия си мъж Карен с думи, от които става ясно, че за нея Георгиев е просто грешка.

"Защо се забави толкова в живота ми? Ти си всичко, което не ми е достигало в живота и повече. Нашият татко, моят мъж", написа руската Златка под дълго обяснение в любов от Карен на английски. В него той твърди, че е благословен с жена като вече 37-годишната блондинка и сина Благой. "Честит рожден ден на моята сродна душа и любовта на живота ми", пише още арменецът.

Певицата Мария пък посрещна своя 41-и рожден ден с фотосесия. Тя също има мъж до себе си-под №3, а миналата година се върна и в чалгаклубовете.

И друга Мария, само че журналистка с фамилия Цънцарова има повод да почерпи днес, но едва ли ще го направи, защото я чака много работа в неделя, когато е в ефир от сутринта до вечерта. Наскоро в интервю за Лейдизоун тя призна, че е забавна майка, но по неволя синовете й гледат новини и сутрешен блок. Родената в Карлово водеща става на 36 години.