search icon

Звездите

Лили Иванова прилапа ново лъвче

Новият гримьор на Лили Иванова видимо освежи визията й.

Примата на естрадата има нов член в екипа си. Това обаче е нож в гърба на друга персона, с която работеше до вчера.

Звездата е предприела драстична промяна и тя касае един от най-специалните хора в антуража й, а именно нейният гримьор. От дълги години Иванова се е доверявала на гримьорската четка на своя любимец Кирил Чалъков и никога не го е сменяла. С днешна дата обаче и тук вече има промяна. Случаят дори напомнял много на този с Драго Чая, с който разпърдяха гащи, а преди това бяха особено близки.

На мястото на Кирчо, както често наричат гримьора в шоусредите, се е настанила млада гвардия. Става въпрос за талантливия Никола Флоридов, който в последните години се наложи сред актуалните гримьори и работи с не една и две популярни личности от всички браншове. Лиленце Пиленце останала супер доволна от експеримента с новия си кадър и буквално го ангажирала да работи за нея в бъдеще, а Чалъков изпратила с "Адиос".

В клюкарските среди бързо ъпгрейднаха смяната, наливайки масло в огъня, че неуморимата звезда си е взела поредно лъвче в екипа. Помним, че преди време примата работеше и с шофьор с данни на мачо, който дълги години и служеше вярно. Сега звездата вече си има нов любимец по който да плакне окото, а и благодарение на гримьорските си умения да я прави по-млада и красива. Макар че около нея се върти и персона с нарцистичен характер, която действала в ролята на мениджър. Въпросният определено не обичал други да са й любимци и нищо чудно скоро да има сериозна битка за внимание и нагаждане, коментират в средите.