search icon

Звездите

Фен изригна срещу тунингованата Софка: Вманиачена силиконка

Софи Маринова няма нито една бръчка.

На куп корекции се подлага Софи Маринова пред няколко седмици.

Ромската перла се тунингова яко месец след като навърши 47 години. Изпълнителката не на един и два хита претърпява пълна промяна след козметичните процедури. Тя плаща немалка сума на един от най-добрите пластични хирурзи в България, за да изглежда още по-красива и прекрасна. Ромската перла ляга под ножа, за да повдигне силиконовия си бюст. Също така певицата леко уголемява и бомбите. Според клюкарите Софи налива още 500 кубика в пазвите. Софи регулярно през годините се подлага на операция за повдигане

Певицата сложи силикон преди повече от десетилетие. Но редовно ляга под ножа, за да стоят гърдите й още по-красиво. Ромската перла не тунингова само бюста си. Софка си слага и доста модерното напоследък бразилско дупе. Певицата налива куп мазнини в задните си части, което прави Д-то й още по-пищно. Маринова от години мечтаела да има по-изваяна форма на задните си части. Най-новата корекция на Софи Маринова е в устните. Ромската перла надува джуки, но не толкова драстично, както правят много млади девойки.

От последните снимка на певицата е видно, че устните на изпълнителката са още по-удебелени. Интервенциите не се харесват на всички фенове на Софчето. Според тях любимката им е започнала да замязва на останалите си колежки след операциите. И е загубила своята идентичност. "Превръщаш се в някаква вманиачена силиконка. Бъди истинска, а не изкуствена", пише последовател на Софи под една от новите й снимки, цитиран от "България днес".

Свързани новини