search icon

Top stories

Карен на Златка и Аръков-по-дебели от бременните си жени

Карен заведе Златка в Рим.

Иво Аръков, който вчераза първи път официално призна, че ще стана баща и приятелят на Златка Карен очевидно пробват да направят кореми като на половинките си, видя Hotnews.bg.

Арменецът и плеймейтката празнуваха деня на влюбените в Италия, където наблегнаха на спагетите и пицата. Бившият спортист обаче спешно трябва да мине на диета, защото трудно закопчава ризата си в областта на корема, а илиците направо ще се пръснат. В началота на връзката си със Златка Карен демонстрираше перфектна форма, но явно спокойствието в любовта не му се отразява добре и той е надебелял с поне10 кила.

Иво Аръков напоследък много внимава какви снимки качва в инстаграм, където от време на време рекламира разни продукти. Телевизията обаче безпощадно разкри, че актьорът ще пръсне ризата, с която бе облечен в предаването "Животът по действителен случай". Преди години за кино роля Аръков бе качил килограми, които обаче бързо успя да смъкне. Време е да започне същия режим отново, а дотогава спешно да смени дрехите, с които се появява на екран.

Свързани новини