search icon

Звездите

Емилия се отърва от ужасен порок

Емилия държала да пусне новата си песен през февруари.

Емилия призна, че след като е спряла цигарите заради бебе №3, гласът й се е променил и днес е по-чист и кристален от преди.

Тя пусна нова песен, която отлежавала в чекмеджето цели пет години. "Записвала съм я над 10 пъти и все нещо не ми харесваше. Когато я чух за първи път си беше готино трап парче. Съпруга ми тогава предложи на Кости да сложи гайди - наистина стана много интересно и до там. После живота ни поднесе не толкова хубави неща, изправянето след тях беше тежко и забравих за песента.

През тези години съм си я слушала милион пъти и се питах какво още ми липсва за да я представя на почитателите си, след това дойде пандемията и пак остана на заден план. След като забременях отказах цигарите и така девет месеца. Никога повече не запалих цигара и до днес. Един ден в студиото реших пак да пробвам и да запиша 5 годишната си песен. Гласа ми се беше изчистил от цигарите и беше кристално чист. Звучах уникално! Много се изкефих и я записах на един дъх. Кости също промени някои неща по аранжимента", разкри изпълнителката.

Цигарите пречили много на изпълнителката, а подкрепа да ги откаже й оказал съпругът Жорж, който също не пуши. "И ето дойде момента на истината. Ако кажа че не се вълнувам ще излъжа. Вълнувам се като малко дете, защото ми е много на сърце, защото пак имам песен с послание. Патриотично послание към всички българи тук и по света. Където и да се намирате в която и точка на света, да знаете, че с тази песен ви докосвам. Исках да я пусна през февруари това е месеца на моето щастие-Жоржина.

Тя е вдъхновението ми. Първият и рожден ден и първата ми самостоятелна песен от доста години насам. Подарявам ви я с гордост и благодарност: "БЪЛГАРИ ЮНАЦИ".

Свързани новини