search icon

Top stories

Енергиен вампир ли е Валерия?

Валерия директно отмъкна Евгени.

Зрителите на bTV станаха свидетели на изключително интригуващ коктейл в имението на „Ергенът“.

Усещайки че губи позиции, защитничката на бездомни животни Валерия реши да се задейства и за пръв път наруши традицията си цяла вечер да не става от дивана в очакване Евгени пръв да я покани. Въпреки че доскоро аргументираше стратегията си като „достойна за една истинска дама“, днес кучкарката за пръв път пое инициативата за среща с виртуоза. Тя реши да прекъсне усамотението на Генчев не с коя да е, а с Ирина, с която още от началото не крият неприязънта си една към друга. Това се случи в момент, в който бесарабската българка правеше признание на Евгени, че е била жертва на психически тормоз в предишните си връзки.

„Надявам се не прекъсвам нещо важно“, директно се намеси в разговора им Валерия, след което буквално отмъкна музиканта от Ирина.

Наглото прекъсване на срещата даде повод на иначе уравновесената търговска представителка да се покаже в съвсем друга светлина. „Писна ми вече да я гледам! Никакъв такт, никакво усещане. Може би се притеснява от това, че ако прекарам повече време с Евгени, той ще ме хареса или заобича. Ще я смачкам, ще я схрускам!“, закани се тя на Валерия. След като моделката се върна от срещата си с Евгени, на която двамата отново скъсиха дистанцията, Ирина директно застреля Валерия с въпроса защо е прекъснала уединението ѝ с „ергена“ в момент, в който очевидно вижда, че не е удобно. Тя, от своя страна, посочи, че е искала да поговори с Евгени, защото ѝ е липсвал, и я запита дали има някакъв проблем с това. Между двете започна словесна престрелка, която Ирина първа реши да прекрати със заключението, че Валерия е енергиен вампир.

Свързани новини