search icon

Звездите

Вижте как Христо Гърбов падна на сцената на Капките

Христо Гърбов имитира Кали.

На пореден голям резил станаха свидетели зрителите на "Като две капки вода" от страна на актьора Христо Гърбов.

След като ядоса феновете на Кичка Бодурова с имитацията си, вчера 65-годишният актьор буквално падна на сцената, докато изпълняваше песен на Кали. Пременен в черна тясна и доста разголена рокля, Гърбов не можа да запази равновесие и се пльосна по колене, но продължи да пее самоотвержено. Всички участници станаха от столовете си, за да го подкрепят, на помощ се притекоха и водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро, видя само Hotnews.bg, който единствен разполага с кадри от сакатлъка и който внимателно ще следи как се използват те.

Въпреки издънката зрителите харесаха Гърбов като Кали и признаха, че много са се смели на изпълнението. "Ох, така не съм се смяла много отдавна. Благодаря за което. Велик Христо Гърбов", коментира зрителка. В седмия лайв на „Като две капки вода“ най-много точки от жури, ментори и зрителите на NOVA събра Кали. Певицата беше в ролята на незабравимата българска изпълнителка с ангелски глас Ваня Костова. Тя покори сърцата на всички с изпълнението на „Искам тази нощ нещо да ти кажа“.

„Песните на майка ми са изключително сложни за имитация, но докато гледах това изпълнение ми се прииска да изляза на сцената и да изпеем поне една дуетна песен заедно“, не скри вълнението си след представянето на Кали синът на Ваня Костова – Боян Михайлов.