search icon

Звездите

Капитонова с още една победа след "Ергенът"

Виктория ще е победителят в Звездния отбор.

Виктория Капитонова е на път да завоюва още една победа в риалити предаване. След "Ергенът" идва ред и на първото място в Hell's Kitchen.

Красавицата, която претендира, че не се трогва от негативните коментари спрямо нея е победителката от отбора на популярните личности, участващи в петия сезон на кулинарната надпревара, издават хора от продукцията.

Риалити звездата се превърна в основен дразнител, но споделя, че се „храни“ с хорската омраза. „Нека ме одумват и критикуват, нека злословят! Мен това изобщо не ме интересува. Явно всички, които бълват отрова по мой адрес, завиждат. Тази пролет участвам във формата „Хелс Китчън”, за да бъда сред първите, а не за да създавам приятелства. Внимание обръщам единствено на градивните забележки на шеф Виктор Ангелов за моите кулинарни умения”.

Това е втора победа за Капитонова, след като спечели с подлост в първия сезон на романтичното шоу „Ергенът”, а малко по-назад в миналото е участвала и в „Мастършеф”, припомнят от Lifeonline.bg. Тези дни Виктория напомни за това си участие като пресподели на водеща публикация снимка от участието си в конкурентното риалити на Би Ти Ви. Този й ход обаче е против участието й в настоящия сезон на Hell's Kitchen, който все още не е приключил. Източници на HotNews издадоха, че в момента се готви новия сезон и на MasterChef, който ще върви тази есен.