search icon

Съдби

Майката на Сузанита показа новия си

Шенай отпразнува юбилея си с Румен.

Майката на Сузанита отпразнува 50-годишен юбилей в компанията на новия си любим Румен.

Шенай Кузева, която се разведе с фолклегендата Орхан Мурад след 19 години брак и смени фамилията си с моминската след официалната раздяла, има нов любим до себе си. Името на новия избраник на блондинката е Румен Керимов и любовта между двамата изглежда повече от изпепеляваща.

"Чувствам се в истинския смисъл на думата обичана жена. Щастлива, желана, вярваща в мъжа до нея. За 19 години брак Орхан не направи и малка част от всички прекрасни изненади и подаръци, с които ме зарадва Румен за по-малко от три месеца връзка", сподели ексклузивно пред "България Днес" Шени. Една от тях била преди броени дни, когато Кузева чукна 50 г. и събра най-близките си в елитно заведение.

"Бях адски приятно изненадана в 11:59 ч. на вратата ми от любимия, който трябваше да пътува уж по това време от Франция за Англия с колата си по разни задачи, но се озова на вратата ми", разказа Шенай.

Юбилеят се оказал тройно по-щастлив. От една страна, дъщерите й Сузанита и Александра подготвили празнична вечеря, украса, торта и други изненади. А от друга били родителите й, на които благодари, че са я създали и отгледали с любов и грижи.

"Щастлива баба съм с внучето Краси, който направи 2 годинки преди няколко дни, и Матиас, който скоро навършва 5 месеца", добави русокосата красавица, която изглежда напълно забравила за близо двете десетилетия, прекарани с изпълнителя на "Хиляди слънца" и "Ново гадже".

Този път рефренът на Орхан "ново гадже ще си намеря, теб ще зарежа, ще въздишаш по мене дълги нощи и дни" се обръща като бумеранг срещу него. Сега Шенай е с ново гадже и не крие любовта и привързаността си към него. Още повече че стресът от развода с Орхан Мурад докарва втори рак на вече бившата му съпруга Шенай Кузева. Злокачественото образувание е в областта на дясната гърда на майката на Сузанита и през есента е изрязано след 8-часова операция в престижна турска клиника.