search icon

Top stories

Евгени не спря да целува Боряна на срещата

Боряна получи много целувки.

Тази вечер своята покана за индивидуална среща от Евгени Генчев получи изкусителната перничанка Боряна Ленкова.

„Любовта е като писта и напред изглежда чиста. Нека двамата се пуснем към финала с пълен устрем“, бе написал виртуозът в писмото, с което кани любителката на високите скорости на романтично уединение. „Много съм щастлива, наистина. Чаках дълго този момент, но си знаех, че Евгени е запазил най-доброто за накрая“, не скри вълнението си Боряна. Тя бе посрещната от Евгени на картинг писта, където двамата се впуснаха в забавно скоростно предизвикателство, видя Hotnews.bg. Музикантът, който се оказа не по-малко екстремен шофьор от Боби, постъпи като истински джентълмен, като даде преднина на избраницата си и позволи тя да спечели.

Генчев хвана Боряна на ръце и я отведе на разходка из най-красивите кътчета на Средиземноморието, където двамата успяха да грабнат окото на местните жители и… котки. Уединението далеч от останалите претендентки даде повод двамата поговорят за нагласите си в една връзка. Ленкова посочи, че не желае мъжът до нея да е изцяло вманиачен от отношенията им, като същевременно и не трябва да е работохолик, за да намират време един за друг. Евгени, от своя страна, разкри, че една от бившите му приятелки е имала коренно противоположен на неговия работен график, но все пак двамата всекидневно са си открадвали моменти, които да споделят заедно.

Ергенът не скри, се чувства изключително комфортно в компанията на Боряна, а и я намира за супер секси. Неудържимата химия помежду им стана повод за множество целувки по време на усамотението им, а Боби констатира, че това е най-романтичната среща в живота ѝ. Евгени успя да я изненада със специална вечеря, по време на която засегна наболялата за нея тема за връзката ѝ с женен мъж. Тя направи признание, че е осъзнавала, че е в ролята на любовница, но е била твърде влюбена, за да прекрати навреме отношенията си с въпросния човек.

„Беше много трудно да взема решението, че трябва да поставя себе си на първо място и да си кажа, че аз наистина не заслужавам такива отношения“, откровена бе Боряна пред Евгени, с което си заслужи не само поредната целувка, но и роза, с която бе имунизирана по време на поредната церемония.

Свързани новини