search icon

Звездите

Димитрова смени адвоката, продължава с жалбите срещу Вергов

Диана Димитрова внесе нова жалба

Диана Димитрова няма никакво намерение да се отказва от съдебна битка с Юлиан Вергов за насилието, което й причини по време на снимките на "Окраднат живот".

Актрисата е подала нова жалба в Софийска градска прокуратура, а Hotnews.bg първи забеляза, че тя е сменила адвоката си. Досега Димитрова бе представлявана от бившия правосъден министър Антон Станков, докато сега ще разчита на Христо Ботев. Диана обаче предизвика присмех с изявлението си, че вярва на прокуратурата, като сред коментиралите поста бе дори народна представителка.

"Днес, 05.05.2023, входирахме жалбата в СРП с моя адвокат г-н Христо Ботев. Навявам се, че повърхностното разследване ще бъде забравено и тези, които излъгаха ще понесат наказателна отговорност за думите си. Вярвам в обективните действия на Прокуратурата!", написа артистката. "Точно днес само вие вярвате в нея вероятно", отвърна Кремена Кунева.

По първата жалба на Димитрова дело така и не започна, защото прокуратурата отказа да образува досъдебно производство по сигнала на актрисата за престъпление от общ характер. Неотдавна Димитрова се закани да съди Вергов и за клевета. "Официално искам да кажа, че ще съдя лицето Юлиан Вергов за клевета след изказванията му. По-голяма гнусотия и абсурд в последните три месеца не бях чувала по мой адрес и е тъжно, че един рецидивист с психични отклонения е на свобода. А още по-тъжно е, че е толкова добре ''пазен'' от закона", написа Димитрова.

Свързани новини