search icon

Интимно

Евгени призна: Няма да оставя Елена да кара децата на училище

Двамата се оправиха на вълнуващо пътешествие из затънтените покрайнини на Бодрум.

На крачка от заветния финал, Евгени се погрижи да поглези част от участничките, като ги изпрати при професионален фризьор, а своята покана за индивидуална романтична среща за втори път получи Елена.

„Искам да прекарам повече време с Елена, а с нея винаги е приятно и вълнуващо. Искам да отбележим рождения ѝ ден по един запомнящ се начин. С всяка наша среща ние сме на едно мини пътешествие, което ни отвежда все по-близо един към друг“, сподели виртуозът в очакване на редакторката с мини тракторче в гората. Двамата се оправиха на вълнуващо пътешествие из затънтените покрайнини на Бодрум, далеч от всички останали. „Чувствам се на върха на планина, която съм изкачвала в последните няколко месеца, а този ден е като моментът, в който стигаш до върха и поглеждаш хоризонта – задъхан си, обаче си най-щастливият човек на света“, не скри емоцията си редакторката от Севлиево, докато се учи да кара селскостопанската машина.

„Това, че Елена натиска скоростта до дупка ми навява няколко мисли в главата. Не знам дали ще я оставя да кара децата до училище“, пошегува се умело Генчев, намеквайки че вижда бъдещето си именно с нея.

Усамотението на двамата премина с много романтика и една нестандартна провокация от страна на пианиста – взаимно да си нарисуват портрети. Вечерта двамата се уединиха на барбекю под звездите, а Елена не скри, че се чувства по-влюбена от всякога. Тя използва момента, за да провери дали Евгени се нуждае от още време, за да вземе окончателно решение с коя да задълбочи отношенията си след края на формата, но получи от него уклончив отговор. „Очевидно съм на везната и това е част от процеса тук. Би било нереалистично да си мисля, че везна няма. Не ме е страх, защото единственото, за което мога да отговарям, са моите емоции и реакции. От там нататък изборът е в неговите ръце“, изрази увереност хубавата Елена, която не се свени директно да заяви на Евгени: „За мен няма абсолютно никаква дилема. Няма по-подходяща жена от мен за теб!“.

Свързани новини