search icon

Интимно

Ал Пачино не можа да подобри рекорда на Ицко Финци

Ал Пачино е с известна холивуска бръмчалка.

82-годишният Ал Пачино очаква ново попълнение в семейството си и то съвсем скоро, съобщава порталът TMZ.

Холвудската легенда обаче не можа да подобри рекорда на българина Ицках Финци, който стана баща на момиче само 18 дни преди да навърши 84 години, припомня Hotnews.bg. Само преди дни пък българският актьор стана на 90 години в перфектна форма, като събра приятели на собствен спектакъл в софийски театър. Преди това пък дирижира в зала "България" под аплодисментите на щерка си Матилда, която носи името на майка му.

29-годишната любима на Пачино Нур Алфала, е бременна в осмия месец. Засега двойката не е дала официални коментари пред медиите и също така не е разкрила пола на детето. За Пачино това ще бъде четвъртият наследник. Той вече има 33-годишна дъщеря Джули, която е от връзката му с преподавателката по актьорско майсторство Ян Тарант, както и 22-годишни близнаци - Оливия и Антон, от връзката си с бившата актриса Бевърли Д'Анджело. За Алфала, известна хоовуска златотърсачка, бебето ще е първородно.

Дори преди Пачино тя предпочиташе известни богати мъже, много по-възрастни от нея. Сред бившите ѝ половинки са Мик Джагър, когато той беше на 74, а тя - само на 22, Клинт Истууд, когато той беше на 88, а тя - на 23, както и 60-годишният милиардер Никълъс Бергрюен. Най-добрият приятел на актьора - 73-годишният Робърт де Ниро, също наскоро отново стана баща. Със седми наследник го дари новата му избраница Тифани Чен.

Свързани новини