search icon

Звездите

Във фризера ли? Вергов изгря едновременно по две телевизии

Юлиан Вергов изгря по две телевизии.

След като прокуратурата отказа официално да повдигне обвинения на актьора Юлиан Вергов, той се спуква от работа и дори регистрира рекорд.

Красавецът се показа едновременно по две от най-гледаните телевизии в неделя вечер, при това в централна роля като водещ. По БНТ Вергов раздаде наградите за българско кино на церемония, която се състоя в Националната опера и балет на 16 май. Телевизията-майка обаче я показа на 28 май, а по същото време по Нова телевизия зрителите можеха да гледат раздаването на призовете за най-добра българска песен.

Водещ отново бе Вергов, а от първия ред на залата в Пловдив го гледаше бившата му жена, с която той отново се събра. Вергов побърза да се похвали с дубъла в инстаграм, видя Hotnews.bg. Женен ли е все още актьорът бе една от големите въпросителни, които се повдигнаха след като Диана Димитрова го обвини в насилие на снимачната площадка на „Откраднат живот”. Според нейния тогавашен адвокат Антон Станков няма документ, който да показва, че Вергов и майката на единствената му дъщеря Алина са в законен съюз.

Актьорът не говори за личния си живот, мълчание пази и бившата му Ирина Ялъмова, рекламен специалист. Факт е обаче, че от няколко години двамата демонстрират близост и дори бяха на пътешествие в чужбина преди години с колеги като Владо Пенев и Мартина Вачкова. С двете си едновременни появи по телевизиите Вергов излезе от фризера, след като участията му бяха замразени заради обвиненията на Димитрова. В „Като две капки вода” бе заменен от Асен Блатечки, но той не блесна с нищо на сцената на шоуто за имитации и като нищо другата година Вергов ще се върне на столчето до Фънки и Хилда Казасян. Междувременно Димитрова заведе нова жалба с нов адвокат срещу Юлиан.

Свързани новини