search icon

Любопитно

Без конкуренция! Криско и Папи Ханс на една сцена

Криско ще един от артистите на "Парк фест" тази година.

Близките по стил изпълнители ще се качат на една сцена, за да радват почитателите си.

Тазгодишното издание на култовия фестивал "Парк фест" ще предложи не само музика на живо с Криско, Папи Ханс, победителят от "Като две капки вода" Владо Михайлов и група P.I.F., но и уникално шоу с дронове. Циркови артисти, спортни занимания също са заложени в програмата на събитието, което започва на 8 юни в парк "Студентски" в столичния Студентски град и ще продължи до 11 юни включително. Входът е свободен.

Фестивалът е част от Календара на културните събития на Столична община в раздел „Значими събития“ и от календара на Фондация „София- европейска столица на спорта". С подкрепата на Фондация „София-европейска столица на спорта“, всички посетители на Парк фест ще могат да се включат в безплатната, целодневна спортна програма на фестивала. В зоната за спорт, гостите на събитието ще могат да практикуват любимото си спортно занимание на открито или да получат първите си уроци по бейзбол, художествена гимнастика, бадминтон, волейбол и др.

Папи Ханс

Ще има и арт класове с творчески занаяти от различни краища на света. Традиционно ще гостува и най-атрактивния пътуващ лунапарк у нас, както и Арт базар, представящ родните автори на ръчно-изработени изделия и сувенири. Посетителите ще се пренесат в пъстра фестивална приказка с тематичната декорация , която ще краси просторния парк "Студентски".