search icon

Любопитно

Д-р Неделя Щонова с признания за силиконови гърди и филъри

Д-р Неделя Щонова, което обикновено дава съвети за красота и здраве в ефира на bTV, този път така шокира зрителите и феновете си.

Те бая се позамислиха дали пък не е подплатила с нещо изкуствено красотата си. "И без това живеем в свят, където всичко е фалш", казва хубавата докторка, която е автор и водещ на предаването "Светът на здравето" и специалист невролог. На въпроса какво мисли за пластичните корекции, тя отвърна така:

"Не съм почитател, понеже и без това живеем в свят, където всичко е фалш. Не ми харесват не-истинките неща. Те ме смущават. Никога не съм си правила корекции. Нямам изкуствени гърди, хиалуронови филъри, биостимулиращи кожни бустери и мезо златни конци. Не ги харесвам и ме е страх от тях. Пластичната хирургия по реконструктивни и медицински причини, след рак на гърдата, например, нея я приемам. Като цяло обичам истинските неща. Съвсем не съм перфектна и сигурно ако се направя красива с пластики, ще приличам на истинска звезда, но на мен това не ми трябва, важно е да съм истинска, както и да съм част от истински смисъл", съвсем честно отвърна д-р Щонова.

И добави: "Помните ли, едно време в гимназията, в класната стая имахме табло за съобщения, всички четяхме там, реални текстове написани от реални хора. Истински хора. А днес живеем в свят, който не е истински. Често фактите са само една много малка част от цялата история. И ние допълнително да подсилваме това усещане за фалш, като пъхаме всякаква синтетика и пластмаса в телата и лицата си?! Това, което виждаме по телевизията и четем в интернет, истина ли е, или пропаганда? Да бъдеш някой, бидейки никой?! Разказ, рамкиран около някаква абстрактна, намонтирана или съчинена реалност. Колко неща в интернет са истински?!