search icon

Любопитно

Кулагин: Само Наталия Симеонова и Мая Илиева могат да ме конкурират

Валентин Кулагин вече не е руса амбиция.

Риалити фурията на "Биг Брадър" Валентин Кулагин подлуди Тик-Ток, където забърка от скандали до интриги с някои от най-известните герои там.

Гримьорът, който напоследък припечелва като тиктокър засегна много от доайените в социалната мрежа като например идолът на ромската общност Лабадай, изявяващият се като плейбой Кабуров, като влезе и с иначе миловидният Николас, пред който всъщност Кулагин изтъкна колко богат е... на козметика. И как най-евтиният му крем струвал 150 паунда.

"Няма какво да ти показвам колко козметика имам в чантата. А ако ти покажа козметиката си вкъщи, имам кашони... кашони с козметика. Цял гардероб имам с козметика. Само Мая Илиева и Наталия Симеонова, никой друг не може да ми стъпи на козметиката. Имам 12 кила Amouage душ гел, боклук! Къпя се с такива масла, с които един път не си се изкъпал с тях! Къпя се с душ гелове за 150 долара", изхвърля се в социалната мрежа Валентин. Той побесня от думите на Николас, че всъщност ползвал разопаковани кремове и мострички, които след като използвал пазел.

Козметиката явно е една от болните теми на Кулагин. И докато някои се питат защо купува в такива количества кремове и душ гелове, вместо гримове за гримьорската му дейност, той започна да се обяснява как подарявал кремчета на приятели и приятелки. В същото време обаче никой не потвърди за такъв мил жест от страна на хасковската легенда, която се завърна в отбора на брюнетите след дълги години робуване на фразата "Русо гладно нема!".