search icon

Любопитно

Димитър Рачков обикаля центъра на София с готварска престилка

Димитър Рачков играе самотен баща

В София вчера започнаха снимките на най-новия сериал, продуциран от Българската национална телевизия – комеди драмата в 12 епизода „Всичко за сина ми“.

Главните роли в сериала „Всичко за сина ми“ се изпълняват от Димитър Рачков, Христина Апостолова и Петър Милошев. "Екранният образ на един актьор не е само това, което виждат зрителите. Не е само „цветя и рози“ – той е жив човек, който има своите неволи, своите проблеми. Радвам се, че в този проект ще успеем да покажем това“, каза Димитър Рачков, който заради снимките са разхождаше с кухненска престилка в центъра на София.

Изпълнителен продуцент на сериала „Всичко за сина ми“е продуцентска компания „ДРИЙМ ТИЙМ“ с продуцент Евтим Милошев. Творческият екип включва Павел Г. Веснаков – режисьор и креативен продуцент, Христина Апостолова – главен сценарист, Петър Мисов – директор продукция, а зад камерата са операторите Симеон Кермекчиев и Николай Бекярски.

Заварваме един самотен баща, който отглежда сам детето си и в самото начало, това е повратната точка, се завръща неговата майка. Там започва и нашият разказ, в който ще направим дисекция на това семейство и на ситуацията, в която една малка лъжа, или поредица от големи лъжи, създава житейски проблеми“, каза Евтим Милошев.

БНТ е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, като сериалът „Всичко за сина ми“ е част от филмопроизводството на обществената телевизия. „Това е начинът да се подкрепят талантливите български артисти и екипи. Вярваме, че ще имаме още един проект, с който да се гордеем“, каза Антон Андонов, член на Управителния съвет на БНТ.

Свързани новини