search icon

Любопитно

Стефан Вълдобрев ни казва "Чао"

Стефан Вълдобрев ще си почива на морето.

Стефан Вълдобрев хвърли бомба с новината, че слиза от сцената и не желае повече да се показва в публичното пространство.

Оказва се, че Вълдобрев е изпаднал в творческа дупка, от която не е ясно кога точно ще излезе, а признанието изненадващо прави самият изпълнител наскоро. "Вдъхновението ми някъде избяга. Имам нужда да си изключа телефона и да си поема дъх от всички ангажименти за известно време", разкри изпълнителят пред столичен всекидневник.

В момента той усещал, че на този етап е дал всичко от себе си и не може да зарадва почитателите си с нещо ново и оригинално. Именно заради това решава да си почине през лятото, за да намери своята муза след това. "Най-хубавите текстове идват от спомените на морето. Затова реших да си взема голяма почивка и просто да стоя на плажа, наслаждавайки се", с усмивка споделя музикантът, който пише песни от 80-те години до днес.

Музикантът разкрива още, че всеки път, когато съзерцава вълните и усети мириса на море, в главата му се появява текст на песен. Въпреки това я записва, само ако прецени, че си струва и ще развълнува и останалите хора. "Като че ли преди години беше по-важно какво пееш, а сега е по-важно как пееш. Има безкрайно талантливи деца, но имам чувството, че много се обръща внимание на това как се пее, а ние не сме на олимпиада по надпяване в крайна сметка. Целта и смисълът на една песен е да разкаже някаква вълнуваща история, думите".