search icon

Съдби

Надя от Тризначките: Просякиня съм от три години

Надежда проси пари, а после обикаля магазините за дрехи да се глези.

Надежда Станчева, която се представя като Хоуп, моли за помощ.

Една от тризначките записа видео, където говори на развален английски. "Просякиня съм от три години в Лондон. Моля ви, свят, помогнете ми" - моли се Хоуп Станчева, а зад нея се вижда чанта с багаж, а самата тя е седнала на кашон, където нощува. Момите, станали известни от култовия формат "Биг Брадър", заминаха за Лондон преди няколко години. Любов си намери работа, мъж, има и дете, а сестрите й живеят от просия, защото не искат да работят.

Нашенци, живеещи във Великобритания, многократно са предлагали помощ на Надка и Вяра, но те не искат да се трудят. Македонките искат да живеят в Лондон, но без да работят. Те често се хвалят с маркови одежди, а после живеят на улицата и по пейките.

Надежда е стигнала дъното, като спи на улицата и багажът й се намира до главата, събран в чувал. Тя се топли от измръзване с едно одеяло и се надява на хорското подаяние. А някога бяха големи звезди в България, след като Любов дори спечели формата и взе 100-те бона награда. Тризначките не успяха да си изиграят картите добре и стигнаха до просешка тояга, пише Лупа.

Надежда се надява, че все пак са й останали някакви приятели, които биха проявили съчувствие да я подслонят и да й дадат пари. В началото на месеца Надка е качила снимка с хубави и чисти дрехи, грим и шапка с мрежичка. Някои подозират, че момата нарочно се пуска в окаяно състояние, като така печели пари, които после харчи по бутиците.