search icon

Звездите

Лили изцедена, няма да почива

Лили Иванова има проблеми с краката отдавна.

Тази година Лили отказва ваканцията на морския бряг.

Естрадната легенда се оплаквала пред хора от близкото си обкръжение от силни болки в краката. Пояснявала, че те се дължат на разширени вени. Освен това примата споделяла, че напоследък се чувства сякаш изцедена от жизнени сокове. Усещала отпадналост и затова морето щяло да й се размине, прогнозирала тя.

Колеги на поп иконата, които внимателно анализират ситуацията около нея, са стигнали обаче и до други изводи. Според тях топпевицата на България вероятно се замисля за сбогуване със сцената. Приживе Ванга й бе предрекла, че ще пее до 89 години. Покойният ВИП астролог Иван Станчев, до когото Лили често се допитваше, увеличи този срок на 92. Но на тази възраст, коментират хора от гилдията, всяка година отлита много бързо и изпълнителката на "Ветрове" не може да не си дава сметка за природните закони.

Естрадната звезда се жалва от болки в краката не от днес. Нейни близки я посъветвали да не се изтезава с ходене на високи токчета поне вкъщи. Отначало Лили не искала и да чуе, но физическите страдания пречупили суетата й и тя сменила високите токове с равната подметка на марковите маратонки. С тях Лили тренирала не само в домашния си фитнес, но се престрашавала дори да излиза навън, пише "България днес".

Свързани новини