search icon

Top stories

Новият водещ на Волен празнува яко Евгени Минчев мълчи за ареста, чака си балетиста

Евгени Минчев организира бал.

Евгени Минчев мълчи за ареста си след пиянски скандал, макар че вече има достъп до социалните мрежи, видя Hotnews.bg.

Преди часове той сподели видео от свой приятел балетист от чужбина, който ще гостува в София, но не обели дори една сричка за поредната си издънка с органите на реда. В чест на балерона Минчев организира бал, на който се надяваме да не пие така, както в събота вечер. Тогава полицаите, които идват по сигнал, го намират паднал на земята във видимо силно нетрезвено състояние, обясниха специално за Hotnews.bg.

Минчев е задържан заради агресивно поведение. Патрул на полицията се е отзовал на сигнал за скандал между група младежи и мъж. На място обаче установява само 60-годишен столичанин, пардон лорд.

При опит да му помогнат да се изправи, той започва да ги обижда, да се държи агресивно и да блъска по служебната кола. Именно заради агресивното си поведение той е задържан по указа зс борба с дребното хулиганство, но вече си е удома. Делото срещу него ще е на 13 юли. Hotnews.bg припомня, че пре два дни Минчев сам обяви, че вече ще бъде водещ в телевизията на Волен Сидеров, който също сам призна в интервю наскоро, че обича да си пийва.

Минчев е идеален служител за лидера на "Атака". През 2004г. той бе задържан във Варна. Тогава Минчев заедно с компания решава да си направи снимка за спомен на крайбрежната алея във Варна, качен върху полицейски автомобил.

Свързани новини