search icon

Интимно

Маги Джанаварова показа бащата на бебето Елизабет

Маги Джанаварова роди първата си рожба.

През уикенда певицата Маги Джанаварова роди първото си дете, което кръсти Елизабет.

На снимката, която тя показа в социалните мрежи, виждаме освен сладкото бебе и гордия баща, който Hotnews.bg първи разкри. Приятеля й Крис е по-малък от нея и работи в международна компания. Младежът живеел в чужбина, но любовта и бебето го върнали у нас. През юни миналата година се заговори, че Маги е сключила брак тайно, но това не е вярно. Към момента двойката все още не е предприела такава крачка

Джанаварова преживя любовно разочарование, малко преди да срещне мъжа, с когото е в момента и който върна усмивката на лицето ѝ. В дълъг пост тя благодари на лекарите, помогнали Елизабет да дойде на бял свят. "Елизабет. На тази снимка е събрано цялото ми сърце и любов, силата и слабостта, цялата ми вселена. Благодаря на д-р Мария Атанасова, че извървя пътя с нас докато Тя се появи и не се отказа дори и в най-трудния момент! Щастливки сме, че бяхме в нейните ръце и ръцете на целия ѝ екип от УМБАЛ Токуда.

Благодаря и на невероятната д-р Радка Масларска, която беше и причината да взема решение да се следя и родя тук.Благодаря на нея и екипа ѝ за грижите от първото вдишване на Елизабет. Вълшебни ръце и сърца имате всички! Благодаря и на д-р Мариета Сирманова, която също беше част от това пътешествие с толкова лекота и отношение. На д-р Елена Павлова по фетална морфология, за това, че винаги беше толкова слънчева и внимателна. И не на последно място, благодаря на д-р Иво Тодоров, за всичките години подкрепа и прекрасно отношение. Той беше единствения лекар даващ ми пълното спокойствие, че ще мога да забременея нормално. Благодаря от цялото си сърце на всеки един от вас!!!"

Свързани новини