search icon

Top stories

Кадиев казва пред Деси за водещия на "Преди обед"

Сашо Кадиев често ходи с годеницата си Чоева в чужбина.

Алексендър Кадиев утре ще даде интервю на своята партньорка в студиото на "Преди обед" Деси Стоянова в последния ден на предаването за този сезон.

От месеци в медиите се спекулира, ча актьорът мисли да напуска и да се посвети на театъра. От телевизията пък не одобрявали все по-честите му отсъствия и така уж и двете страни били готови да продължат по своя път. Дори се появиха имена на негови заместници, които били готови още от септември да седнат на мястото му, припомня Hotnews.bg.

Говори се, че един от главните заподозрени, които се гласят да седнат на топлото място на Кадиев е атлетичният, чаровен и не на последно място обожаван от жените актьор Павел Иванов.Младокът от Народния театър е и един от четиримата „татковци“ в едноименния сериал на телевизията, което определено скъсява пътя му до заветното и така желано място на диванчето до Деси.

Добре сложения, красив и талантлив актьор Кирил Недков също бе спряган за наследник на Кадиев. Може да се каже, че в края на пролетта той премина "тест-период" на диванчето до Деси в специалното едноседмично издание "Деси и кавалерите", докато Сашо празнуваше в Италия рождения ден на любимата си. И името на колегата му Петър Дочев се завъртя из медиите като партньор на Деси, но така само се вдигна рейтинга на прадаването.

Свързани новини