search icon

Top stories

Сашо Кадиев напусна "Преди обед"

Александър Кадиев често липсва от "Преди обед".

Александър Кадиев напуска "Преди обед", обяви самият той в последния ден на предаването за този сезон.

След 12 години той слиза от екран, но както се говореше от години ще бъде често в студиото като гост, обясни актьорът през сълзи още в първите минути на предаването, разбра Hotnews.bg. Кой ще седне до Деси ще стане ясно през есента, макар че днес Мариан Бачев обяви, че това ще бъде той. Същото направи и Цитиридис, който обаче остава водещ в късния часови пояс.

Говори се, че един от главните заподозрени, които се гласят да седнат на топлото място на Кадиев е атлетичният, чаровен и не на последно място обожаван от жените актьор Павел Иванов.Младокът от Народния театър е и един от четиримата „татковци“ в едноименния сериал на телевизията, което определено скъсява пътя му до заветното и така желано място на диванчето до Деси.

Добре сложения, красив и талантлив актьор Кирил Недков също бе спряган за наследник на Кадиев. Може да се каже, че в края на пролетта той премина "тест-период" на диванчето до Деси в специалното едноседмично издание "Деси и кавалерите", докато Сашо празнуваше в Италия рождения ден на любимата си. И името на колегата му Петър Дочев се завъртя из медиите като партньор на Деси, но така само се вдигна рейтинга на прадаването.

Свързани новини