search icon

Съдби

Задмина Лили Иванова Васко Найденов продаде билети по 550 лева

Васил Найденов след месец ще навърши 73 години.

Васко Найденов продаде билети за по 550 лева на един от последните си концерти в Слънчев бряг.

За този на 16 август в центъра на столицата пък отдавна всичко е разпродадено. С това естрадният ни певец излезе с едни гърди пред Лили Иванова и нейните ВИП билети, които продаде на концерта си в Народния театър и бяха по 500 лева. Любимецът на публиката не се спира цяло лято, но от време на време и плажува в Гърция, където импресариото му Ивайло Манолов има къща, пише "България днес".

"Тази година станаха 38 години, откакто работя с Васко. Какво ли не сме изживявали с него, но продължаваме напред. Аз съм много интуитивен, зодия Рак, и усещам по гласа дори по телефона лицемерните хора. Така взимам най-правилните решения за него и екипа ни", казва симпатичният импресарио на звездата - Ивайло Манолов.

Васил Найденов, който само след месец ще навърши 73 години, никога не е губил надежда, че политическата обстановка в един момент ще се подобри, но сега е... противоречива и тъжна. И тази година, както миналата той ще си открадне няколко почивни дни, вероятно около рождения ден на 3 септември, и ще се види със старата си любов Ани Върбанова. "Приятели сме с нея и се виждаме на морето. Тя е съседка на Ивайло в Гърция. С Ани се запознах в Естрадния отдел на Консерваторията. Бях специалност "Пиано", а тя - "Пеене". И днес двамата имаме много хубави спомени от миналото време", казва Васко.

Свързани новини