search icon

Интимно

Поли Мечкуева се омъжи по гол гръб

Поли Мечкуева едва загатва секси голия гръб.

Новинаркатата на bTV Поли Мечкуева, която все още помним като Гергушева, показа снимки от сватбения си ден.

Красивата водеща на късните новини изглежда прелестно в дългата си бяла рокля, но неясно защо крие красивия гол гръб на дрехата, която я прави не само елегантна, но и супер секси. Две тънки презрамки и една ефирна панделка са единственото, което краси задната горна част на роклята. Hotnews.bg поздравява младоженката, която се е спряла на дреха на българска дизайнерка, учила в модната столица Милано. Цените на уникалните творения на младата моделиерка са съвсем прилични за пазара у нас, наводнен от кичозни и ужасно скъпи булчински рокли.

Поли може да си позволи да носи подобна разголена дреха, защото е запизила чудесната си фигура от конкурса Мис България, който не успя да спечели преди много години. Сватбата на водещата е била в комплекс край София, а Полина и Борис избрали две двойки кумове - семейство за църковния брак и най-добрите си приятели за изнесения ритуал.

Семейството сключи църковния брак в Лозенския манастир “Свети апостоли Петър и Павел”. Там синът им Борис носи пръстените на родителите си до олтара, а таткото на булката я предаде в ръцете на съпруга ѝ.