search icon

Top stories

Вестник уреди със син Мариан Бачев

Мариан Бачев и жена му имат две дъщери.

Популярният комик Мариан Бачев попадна в изключително неловка ситуация, сякаш излязла от многобройните скечове и спектакли, с които той редовно радва многобройните си почитатели.

Слабо информиран вестник гръмко съобщи, че синът на актьора е станал барман: „Трудовият ангажимент на Бачев-младши изненадващо за близките на семейството е бил приет със задоволство от неговите родители. Въпреки свързаността им с театъра те не оспорили нито за миг желанието на наследника си да бърка коктейли на брега на морето срещу добро заплащане. „Матейко-злодейко вече е барман!“

Той, съпругата му и синът им, засмени до уши, са се щракнали за спомен пред заведението, защото то работи само през летния сезон. Изданието се позовава на снимка, която Бачев качи във фейсбук, но тя е с негов ученик от семейната му актьорска школа. Знае се, че Бачев е горд баща на две дъщери, с чиито успехи той често се хвали в интернет. Двете госпожици бяха шаферки на сватбата на родителите си точно преди година. Явно редакторите на изданието не са си направили труда да проверят биографията на известния комик и смело са съчинили история по картинка. Самият актьор качи цялата статия във фейсбук, която обаче вече е свалена от сайта на изданието и написа:

„Има неща, които никога няма да разбера... После се чудят някои хора – списвачи в сайтове – защо отказвам разговори, даже не го наричам и интервюта. Иди доказвай, че нямаш син! А има над 17 хиляди прочитания... Матей, тепърва ще се разправям с вашите...“.

Свързани новини