search icon

Интимно

Гущерова шаферка на моминското парти на Златка

Златка Райкова

Звездо моминско парти стяга Златка Райкова.

Бившата плеймейтка ще се обгради от рояк от сексапилни дами, начело със Светлана Гущерова, Андреа, Виктория Джумпарова и фолк певицата Ваня. Бъдещата булка осведоми всички, които се интересуват от личния й живот и предстоящата сватба с Карен Хачатрян, кои са приятелките й, заели се с организацията на моминското й парти.

Последният купон, на който Русата Златка ще е мома, преди да се врече във вечна вярност на бащата на второто си дете, ще се вихри през седмицата, но местоположението му засега се пази в пълна тайна. На него освен Гущеров, Андреа, Джумпарова и Ваня са поканени още 9 момичета. Както Hotnews пръв писа, Златка Райкова е планирала сватбата си така, че да не е по време на ретроградния Меркурий и Венера.

Русата сексбомба е много суеверна и се влияе от разположението на звездите, също като Светлана Гущерова. Двете приятелки са запалени по астрологията и не предприемат важни крачки в живота си без да са се консултирали със специалисти, които умеят да четат по звездите. Ето защо и Златка се страхува, че ако се омъжи в ден, когато звездите са в подобна фаза, бракът й може да не процъфти. "Няма да се оженя за Карен преди 15 септември", обясни преди дни социалната мрежа Златка. Преди пет години Златка Райкова бе сред ВИП-гостите на пищната сватба на Светлана и Христиан Гущерови в "Шератон". Сега пък предстои Гущерова да омъжи своята приятелка

Свързани новини