search icon

Интимно

Рокаджийката Милена стана клюкарка: И Жана Бергендорф е лесбо

Бунтарката Милена Славова твърди, че я заплашват гейове.

Това внушение направи певицата за своята по-млада колежка.

Бунтарка №1 в българския рок винаги е подчертавала, че не таи никакви лоши чувства към гей хората и че я свързва трайно приятелство с нейни колеги с такава ориентация. "С Люси Дяковска например сме в прекрасни отношения. Тя ми е приятелка. С нея никога не сме говорили на тази тема. И затова не ме интересува с кого живее", категорична е експънкарката. Милена обаче допълни интимна подробност за друга от популярните ни певици. Става въпрос за Жана Бергендорф, която също живеела с жена.

Поводът да разкрие тази пикантерия станаха т.нар. от Милена "смъртни заплахи", които получила неотдавна. Заканите идвали от гей общността у нас и в чужбина заради неин пост преди няколко години, който обратните възприемат като обиден и дискриминационен, и заведоха дело срещу певицата. След два дни то ще се гледа отново, което за пореден път е активирало заплахите срещу Милена. "Блокираха ме във фейсбук. Много хора, които споделиха коментара ми, също са блокирани. Не мога да разбера защо, при положение че нямам нито едно омразна дума вътре", чуди се Милена.

Тя добавя, че онзи ден е получила "една камара заплахи на лични", но можела само да ги чете", без никаква реакция. "Моята адвокатка е дала имената на хората, които ми отправяха заплахи, в полицията и са ги предупредили. Един от тях е от Холандия, той беше обещал, че ще ме дави в езеро, имаше и българи, които живеят в чужбина. Не познавам тези хора, но техните реакции са много агресивни. Или някой им плаща", разказва провокативната изпълнителка. Въпреки заплахите обаче не си е взела охрана. "Те нямат смелост да ми кажат тези неща очи в очи", смята певицата. Милена вече е успяла да установи самоличността на един от тях - особено агресивен според нея български гей активист, живеещ в Кьолн.