search icon

Интимно

Новата "Мис България" няма гадже, не й било до мъже

Елизабет Кравец е наполовина украинка.

Без гадже е Елизабет Кравец, която след като стана "Мис Варна" взе, че се яви и на "Мис България 2023" и го спечели.

Въпреки безспорната си красота миската още си няма изгора и е напълно свободна, издават източници на "България Днес", близки до знойната красавица. "За мен външният вид на мъжа не е от толкова голямо значение. На първо място са качествената, които той притежава", дава жокер на мъжете Елизабет.

Кандидати за сърцето на Кравец не липсвали, но на 17-годишната девойка изобщо не й било до мъже. Хубавицата се е отдала изцяло на спортните танци, които са й голямата страст, както и на ученето. Новата Мис България е пълна отличничка! В училището, в което учи, често я дават за пример как човек може да следва мечтите си и една по една да ги постига.

Наполовина украинката Елизабет ще направи дебют в холивудска продукция. 17-годишната красавица от Варна ще се снима във филм с иконата на киното Меган Фокс. Снимките са планирали за октомври и ще бъдат в киноцентъра в "Бояна". Както е известно, в родината ни се заснемат редица холивудски продукции, а самата Меган Фокс редовно идва в България. Коя обаче точно е лентата, засега остава тайна.