search icon

Интимно

Теофиков скочил сам заради проблеми с близките си

Истината за смъртта на Денис Теофиков излезе наяве.

Окончателно! Денис Теофиков се е самоубил!

Това показва почти двугодишното разследване, което бе водено под надзора на Софийската районна прокуратура. Случаят вече е приключен. Това разбра „България Днес“ от свои източници в МВР. Разследващите най-накрая разбраха защо Теофиков полетя от 7-ия етаж и се озова на тротоара пред сградата, в която живее. Трагедията се случи в малките часове на 24 октомври 2021 година в столичния „Цариградски комплекс“.

„Разследването окончателно приключи, защото няма никакви данни за убийство или подбудителство. Други подробности не могат да се оповестяват, защото причината за случилото се е изключително лична и много деликатна. Наблюдаващият прокурор не дава да се разгласява нищо по случая.“ Това каза за „България Днес“ Мадлен Шишманова – говорител на Софийската районна прокуратура.

Всичко клони към това, че Теофиков е посегнал на живота си, защото е имал известни проблеми със свои близки преди случилото се. Една от експертизите показва, че е бил спокоен по време на падането, защото в белите му дробове няма следи от кръв, което обикновено се случва при убийство от такъв тип заради уплаха, предшестващ падането. Това само по себе си говори за самоубийство.“ Това сподели източникът на „България Днес“ в редиците на МВР.

Свързани новини