search icon

Съдби

Алекса още жали за Теофиков

Истината за смъртта на Денис Теофиков излезе наяве.

На днешния ден преди 2 г. младият певец Денис Теофиков изгуби живота си, а близките му продължават да скърбят за без време отишлия си младеж.

Талантливият изпълнител падна от 7-ия етаж в малките часове на 24 октомври 2021 година в столичния "Цариградски комплекс" и завинаги остана на 21 години. Какво точно се е случило в злощастната нощ, никой от присъстващите не каза публично, а само пред полицията. Разследващите пък, които близо 2 г., работеха над случая, стигнаха до заключението, че младият певец сам е скочил и е сложил край на живота си по собствена воля.

Близките му, в това число и последната му приятелка Алекса, и дума не обелват за самоубийство. Тя още днес сутринта напомни за тъжната годишнина: Въпреки времето, което измина,болката не намаля, празнотата не се запълни, раната не се затвори ! Кърви и боли, без теб,без очите ти, без ръцете ти,без любовта ти! Липсваш ми всяка една секунда…..Любовта ми, тя е тук за теб до последният удар на сърцето ми ! Днес стават две години, две проклети години без теб …. мили мой Денко ! Първа и последна любов …. Обичам те и така ще е до края ! Почивай в мир любов моя!"

Фенове на Теофиков пък са категорични, че той няма как да сложи край на живота си сам, защото е обичал всичко, което му се е случвало. Смъртта на Денис разтърси целия попфолк. На поклонението на певеца се стекоха почти всички негови колеги - Емилия, Илиян, Кали, Десита и др. Днес и Ивайло Колев си спомни за изпълнителя:

Две години без теб мой мой мой приятел. Две години … толкова бързо минаха, а сякаш беше вчера. Обичам те многоооооо и винаги ще си там ! И в моето и в сърцата на хората, които те обичаха истински… и никога няма да те забравим

Свързани новини