search icon

Звездите

Мария Илиева върза тенекия на Любо

Мария Илиева пя на първия концерт, но следващите ги пропусна.

Поп певецът обаче препълни зала 1 на НДК в три поредни дни, постижение с което може да се похвали единствено Лили Иванова.

Бившият вокалист на група "Те" достигна най-големия си връх в кариерата и буквално сложи в малкия си джоб колегите му от поп сцената. Самият изпълнител едва ли е очаквал такъв грандиозен успех, но след като обяви първата дата за София, билетите свършиха светкавично и стана ясно, че може да си позволи лукса за втора, а в последствие и трета дата.

Миналата вечер беше последният от концертите в плепълнената зала 1 на НДК. Събитието премина без никакви технични гафове, с изключение на това, че за дуетната му песен с Мария Илиева All Right, гост изпълнителката изобщо не се появи и беше заменена от беквокалистката на Киров. Оказа се, че Мария е била участник в първото му шоу на 8 ноември, но защо не се е появила и за грандиозния финал, остава тайна. Самият певец изобщо не навлезе в обяснителен режим за остъствието на колежката му.

Голям успех за Любо Киров.

Затова пък на сцената се появи младата гвардия Михаела Маринова, която много държеше да ни покаже, че може да вика и пее еднакво добре, без да се разбира и думичка от текста на песента. Същото надвикване наблюдавахме и при беквокалистката на Любо, която видя поле за изява и буквално се опитваше да засенчи отсъстващата Мария Илиева. Все пак не може да се отрече, че концерта на Любо премина с огромен енергиен заряд, публиката не го остави да си тръгне и получи цели два биса. Наравно с младото и старото поколение, което обхваща фен масата на звездата, песните му пееха и деца, които знаеха много от текстовете на песни и не се отделиха от сцената до последно.