search icon

Звездите

Леле! Това Емилия ли е или Галена?

Емилия се показа като двойничка на Галена.

Емилия обяви дългоочакваната новина, че пуска свой албум, но не тя привлече вниманието на феновете.

На снимката певицата не прилича на себе си и сякаш е двойничка на Галена, на която целият фолк е тръгнал да подражава. Лицето на Емилия е смугло и издължено, с подчертани скули и скулпториран нос, който въобще няма нищо общо с истинския. Изпълнителката отдавна не е блондинка, но твърде тъмните й коси също допринасят за поразителната прилика с Галена, видя Hotnews.bg.

"Един дълго задаван въпрос от всички хора,които ме следват и харесват от години❤️🙏⤵️ Кога ще издадеш албум? Албумът “TURBULENCE” е вече готов.Вашата песен ще оглави може би най-хитовия ми албум.”Ела,Хабиби”,”Пак ще се броиш”,”Алкохол”,”Единствено”,”Друг живот”,”Българи-Юнаци”-песни на които вие създадохте своите спомени.Дълго време работих и по-новите парчета в този албум.Различни са едно от друго,но последната дума е ваша.Благодаря ви,че ви има,чувствам се прекрасно в този момент!", пише под фотошопираната снимка Емилия.

На останалите снимки в инстаграм профила си, певицата изглежда съвсем различно: с характерната си усмивка, без подчертаните скули и мъничския нос. Тя е една от най-харесваните певици в България и със сигурност няма нужда да подражава на когото и да било, за да заслужи любовта на феновете.

Свързани новини