search icon

Интимно

Кобилкина се връща при бившия

Кобилкина вече има два неуспешни брака зад гърба си.

Сексоложката си остави отворена врата към бившия съпруг.

„Наслаждавам се сега на любовта. Такава романтична връзка ме устройва в момента, не желая сватба и битовизми. 19 години живях в брак с първия и втория си съпруг и вече не искам да се омъжвам“, категорична е Наталия. Тя е в страхотни отношения и с двамата си бивши, те никога не я забравят на рождените й дни. С втория съпруг Такис Дреттакис дори излизат на вечери, събират се на празници и се грижат поравно за сина си, писа "Галерия".

Споделяя, че и с двамата си бивши е в прекрасни отношения, но за да го постигнат „беше огромна работа и от двете страни“. „Всеки един мъж, с когото съм имала сериозни отношения, ме е научил на нещо и съм благодарна на съдбата, че сме се срещнали. Така беше и с Делчо, първия ми съпруг. Трудно ни беше в началото, но той ме научи да не мрънкам, а да се взема в ръце и да правя това, което най-много обичам - психологията. Много се обичахме, но химията изчезна. И след като изчистихме „боклуците“ от живота си, той тръгна в посока „здравословно хранене“, аз започнах с консултациите. Така всеки намери ново поприще и заживя щастливо“, разказва Наталия за живота си с първия й съпруг, с когото била в брак цели 11 години.

Тя изненада мнозина с раздялата си и с втория си съпруг Такис. Те така и не обявиха причината, но Кобилкина категорично отрича, че е намесен трети човек. С него сексоложката живя 9 години. "Трябват, да загърбиш егото си и да изпитваш безусловна любов към другия. Не изключвам дори някога пак да се съберем, ако направим трансформацията, но засега ни е добре поотделно“, казва Наталия.