search icon

Звездите

bTV изпраща 2023г. и посреща 2024г. с чалга

Ивана

bTV може и да каза довиждане на турските сериали, но пък няма никакво намерение да се разделя с чалгата.

Телевизията ще изпрати 2023 и ще посрещне новата 2024 г. с празничен концерт със звездите на телевизия „Планета“. За доброто настроение в първите минути на новата година ще се погрижи мега-звездата на поп-фолка Ивана с концерта „Шампанско и сълзи“ с най-големите ѝ хитове през годините, съобщиха официално от медията. Преди концерта на пайнерките на 31 декември ще гледаме изпълненията на звездите от "Гласът на България". Точно в 20:00 ч. на голямата сцена на обичаното музикално шоу ще стъпят емблематични участници от различните сезони досега. Ще звучат едни от най-големите български хитове за 2023 г. и най-обичаните вечни песни от цял свят, а за усмивките на зрителите, с много изненади и в различни музикални комбинации, ще се погрижат треньорите Иван Лечев, Мария Илиева, DARA, Миро, Галена, Любо Киров, пианистът Евгени Генчев, Стефан Вълдобрев, Ивана, Георги Христов, Тино, Дара Екимова, Никеца, Махаела Маринова, трио „Тринити“, Борис Христов, Георги Костадинов, Калоян Николов, Симона Загорова, група „Innerglow“, победителката в първия сезон на „Гласът на България“ – Стелияна Христова, в петия – Ния Петрова, в осмия – Петя Панева и миналогодишна носителка на титлата – Жаклин Таракчи.

На 27 декември (сряда), от 01:30 ч., ще се насладим и на първия голям концерт на младия певец Тино. На него ще чуем дебютната самостоятелна песен на звездата от „Гласът на България“ и „Survivor 7“ – „Допаминова утопия“, както и последните му два дуета с Дара Екимова („Недей да ме будиш“) и Графа („Фиаско“), които предизвикаха истински фурор през 2023 г.

На 30 и на 31 декември (събота и неделя) от 10:00 ч. пък ще разберем какво правят животните, когато останат „Сами вкъщи“ с двете части на забавния анимационен филм. В съботния следобед на 30 декември своята телевизионна премиера за България ще направят празничните романтични филми „Добре дошли за Коледа“ (14:15 ч.) и „Коледно пътуване“ (16:00 ч.). На 31 декември (неделя) от 12:30 ч. премиерно за българския ефир ще бъде представен филмът „Том и Джери“ – екранизация на емблематичната анимация за бдителния котарак и пакостлива домашна мишка от 2021 г. Едно от най-обичаните съперничества в историята се възражда, когато Джери се настанява в петзвезден хотел в Ню Йорк в навечерието на „сватбата на века“, принуждавайки отчаяната организаторка на събитието да наеме Том, за да се отърве от него. В кино лентата зрителите на bTV ще видят звезди от ранга на Клоуи Грейс Морец, Майкъл Пеня и др. За доброто настроение от 15:00 ч. ще се погрижи романтичната лента „Нова година – нов късмет”, а от 16:40 ч. – екранизацията на Стивън Спилбърг „Добрият великан“.

Свързани новини