search icon

Съдби

Тото от "Клетката" се отказа от мотора след катастрофа

Мартин Димитров

Мартин Димитров, който зрителите на Нова тв гледаха като Тодор Арнаудов-Тото в сериала „Клетката”, вече няма да кара мотор.

Откакто в началото на лятото миналата година, помете колоездач в центъра на София, 30-годишният актьор не се е качвал пак на моторното си превозно средство и не възнамерява да го прави. Дори не го е ремонтирал. Зарязал го в един двор в състоянието, в което бе след катастрофата. Шокът от случилото се повлиял пагубно на Мартин, както и на кариерата му. След като се раздели със сериала „Братя” – героят му Радо бе убит, актьорът като че се поизгуби от медийното пространство.

„Много крайно ми се отрази това, че съм наранил човек. Просто бях съсипан!”, споделя Мартин Димитров.

Въпреки изминалите месеци, случката все още е кристално ясна в съзнанието му. Извадил си е необходимите поуки и не иска да припарва до мотор. Катастрофата се случи около 9 сутринта на 20 юни в центъра на столицата – близо до бул. „Патриарх Евтимий” и ул. „Г.С. Раковски”, на метри от Първа градска болница. Мотористът тогава обяснил, че велосипедистът, който след сблъсъка бе с черепно-мозъчна травма и счупен крак, изскочил внезапно на пътя му, без да се огледа, и бил със слушалки. Заедно с моториста пътувала жена, която също като него не е пострадала. Стресът повалил Мартин Димитров, така че се наложило да се възстановя дълго, пише "Уикенд".

Свързани новини