search icon

Съдби

Маги Джанаварова прекарала ЧНГ на системи

Маги Джанаварова роди първата си рожба.

Певицата Маги Джанаварова, която наскоро стана майка за първи път, избра новата година, за да разкрие, че не всичко при раждането е минало по вода.

„Преди точно една година влязох в болница на системи, а в корема ми вече туптеше още едно сърчице, сърчице, за което се молех да бъде добре. Никога няма да забравя този момент, и колко много се притеснявах за нея. Винаги ще съм благодарна на "Майчин дом", че вместо да ме пратят вкъщи, както направиха в "Пирогов", ме приеха и с огромна грижа ни лекуваха.

А в стаята се паднах с едно невероятно момиче @malechkanova, което също носеше нов живот. Тя остава завинаги в сърцето ми! А към днешна дата и двете си имаме по едно приказно дете - Елизабет и Матей ♥️♥️ И с това искам да ви пожелая новата 2024-та да бъде здравааа! След това да обичате, да умеете да давате и да се наслаждавате на всяка секунда живот!“.

35-годишната Маги роди щерката си Елизабет през юли миналата година, така неприятната случка е станала в началото на бременността й, когто опасността да загуби бебето е била голяма. По онова време певицата криеше благата вест, че ще има дете. Днес Елизабет, чиито баща Маги не показва, е здраво и усмихнато бебе, припомня Hotnews.bg.

Свързани новини